Produse naturale si dispozitive Antisforait

produse-sforait
Cele mai utilizate produse naturiste si dizpozitivele folosite contra sforaitului. Mai jos am scris in detaliu despre ele si de unde pot fi cumparate online la cel mai bun pret. O mare parte din ele dispun de oferta si au parte de pareri si opinii pozitive.



Produse naturiste

Pastile


Pastilele naturale precum SnoreBlock s-au dovedid a fi cel mai eficient si mai rapid tratament ce te scapa definitiv de sforait. Au in compozitia lor extract de cayenne pepper, eucalipt, macese, si extract din visine de Barbados. Efectele incep sa se vada inca din prima noapte de utilizare iar un flacon este deobicei indeajuns pentru a-l vindeca pe cel ce sforaie. Uneori in cazurile mult mai severe de sforait sunt recomandate curele de 2 sau 3 luni. Eficienta acestor capsule a fost dovedita in nenumarate randuri iar pe forum gasesti in mare parte doar opinii si pareri pozitive despre aceste pastile. Mai multe detalii despre pretul si comanda produsului SnoreBlock le gasesti in acest articol despre cele mai bune pastile impotriva sforaitului.

Uleiuri esentiale

AirSnore este un amestec de uleiuri esentiale ce trateaza sforaitul si te va ajuta sa ai un somn mai linistit. Este un produs natural compus din ulei de menta, ulei de floarea soarelui, eucalipt si lavanda. Face parte din lista cu cele mai eficiente uleuri esentiale folosite contra sforaitului. Este usor de folosit si are un pret foarte accesibil. Efectele sunt rapide si se fac simtite inca de la prima utilizare a produsului. Nu creaza efecte secundare si este recomandat de foarte multe persoane care au avut probleme sforaitul. Mai multe detalii despre acest produs naturist pentru sforait le gasesti in linkul de mai sus. Produsul beneficiaza de transport gratuit iar uneori se gaseste la reducere de pret.

Dizpozitive contra sforaitului


Plasturi


Sau benzile nazale anti sforait au capacitatea de a ameliora sforaitul de fiecare data cand sunt folosite. Se gasesc cam in orice farmacie si au pret destul de ieftin. Un mare dezavantaj al plasturilor nazali este ca doar reduc zgomotul sforaitului si dupa o perioada de folosinta lasa urma pe nas. Sunt folositi doar in cazurile usoare de sforait si in special atunci cand pleci in calatorii. Se gasesc de cumparat cam prin orice farmacie de la diferite firme precum Better Breathe sau Easycare.

Conuri Nazale si Cleme


Produsele precum conurile si clemele sunt dizpozitive dilatatoare pentru nas ce au in mare parte un pret foarte mic. Sunt des intalnite datorita faptului ca sunt ieftine si usor de utilizat.  Cele mai renumite fiind cele de la Snorest, Nozovent si Better Sleep. Cu toate acestea forum-urile sunt pline de pareri si opinii negative deoarece este riscul destul de mare de a te zgaria in nas. Eficienta lor lasa de dorit reducand foarte putin sforaitul si sunt recomandate doar in cazurile usoare de sforait si apnee.

Gutiera

Gutierele sunt unele dintre cele mai utilizate produse contra sforaitului. AirSnore ne ofera o proteza dentara anti sforait eficienta si confortabila. Este una dintre cele mai rezistente gutiere si destul de populara. Are un pret destul de ieftin si beneficiaza de transport de gratuit. Se poate comanda impreuna cu uleiurile esentiale Airsnore. Pentru a citii mai multe detalii despre acest produs si pentru a vedea mai multe modele de proteze antisforait te rog sa vizitezi acest articol.

Bratara

Bratarile cu ceas sunt dispozitive inteligente contra sforaitului ce detin senzori de sunet. Aceste bratari monotorizeaza vibratiile sonore si va emite un impuls electronic in momentul cand vei incepe sa sforii. Preturile sunt destul de ridicate avand in vedere ca te va trezii aproape de fiecare data cu acel impuls. Printre cele mai intalnite bratari anti sforait se gasesc Snore Stopper, Vita Bella si SunUp. Toate sunt aproape identice, difera doar numele si uneori culoarea. 

Perna

O alt produs antisforait pe care ai putea sa il folosesti sunt pernele cu spuma de memorie. Unele dintre ele precum Silenta, Dilios sau Star au fost facute special pentru a ameliora sforaitul si durerile de spate. Preturile lor sunt un pic mai ridicate iar cat despre eficienta cam lasa de dorit. Ca si in cazul clemelor si a conurilor sunt foare multe pareri si opinii negative. Mai multe informatii despre acestea le gasesti in articolul despre perne.

Masca

Mastile sau benzile faciale pentru pozitionarea barbiei sau a mandibulei sunt din ce in ce mai cautate. Au un pret destul de ieftin si nu creaza un disconfort major la utilizare. Nu sunt asa de rezistente si la cateva luni va trebui sa cumperi una noua. Acestea sunt de diferite modele si unele dintre ele sunt folosite si impotriva apneei, acestea din urma chiar creaza un disconfort foarte mare. Aici am scris toate avantajele si dezavantaje mastilor pentru fata anti-sforait. 

Spray


Spray-urile Sforsin, Nozovent si Good Niter sunt de ajutor atunci cand vine vorba sa reduci sforaitul. Au o aroma placuta de menta ce elibereaza caile respiratorii astfel vei respira mult mai usor toata noaptea. Efectele nu se vad de la prima utilizare si pentru multi astfel de produse contra sforaitului nu au avut nici un efect. Preturile variaza intre 30 si 130 de roni plus taxele de transport.  Mai multe detalii gasesti in lista cu spray-uri folosite impotriva sforaitului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu