Uleiuri Esentiale Contra Sforait

Mai jos iti prezint o lista cu cele mai bune uleiuri esentiale folosite ca remediu natural impotriva sforaitului. In general aceste produse antisforait nu trateaza definitiv problema doar o amelioreaza si sunt utilizate in cazurile usoare. Din pacate nu am gasit discutii pe forum sa vad ce pareri si opinii au utilizatorii despre ele pentru a-ti putea oferii o solutie 100% eficienta. In mare parte aceste uleiuri esentiale pentru sforait au preturi rezonabile si se pot comanda online.


Uleiuri esentiale pentru sforait

AirSnore

Mixul de uleiuri naturale de la Airsnore s-au dovedit a fi cele mai eficiente picaturi ce opresc sforaitul. Este un mix ce are in compozitia sa ulei de menta, ulei de floarea soarelui, eucalipt si lavanda. Efectul este rapid si imbunatateste calitatea somnului. Se foloseste inainte de culcare, se pun cateva picaturi pe piept si pe gat iar o picatura sub nas dupa care se maseaza zonele pana ce uleiul este absorbit in piele. Utilizat pe termen lung s-au observat ameliorari drastice iar in unele cazuri a tratat sforaitul definitv.  Pretul este de 45$ iar transportul este gratuit si pachetul ajunge in 5 zile lucratoare. Comanda o poti face direct de pe site-ul oficial unde uneori beneficiezi si de un discount. Produsul se poate cumpara impreuna cu gutiera AirSnore ce este folosita deobicei in cazurile severe de sforait.


Tisserand

Tisserand ofera un combo de uleiuri esentiale anti sforait ce trebuiesc luate impreuna. Pachetul contine ulei de menta, lamaie, eucalipt si cedru atlas. Are un pret de aproximativ 171 de lei si se poate cumpara de la Emag. Este recomandat a nu se folosii daca stii ca ai pielea mai sensibila. Parerile si opiniile gasite pe forum sunt in general pozitive dar sunt si plangeri ca produsul a avut un efect slabut asupra sforaitului.

Easy Air

Easy Air este un amestec de uleiuri esentiale cu efect terapeutic facut de Dottera. Mixul contine ulei de laur, menta, eucalipt, cardamom, lamaie si cardamom. Se aplica pe piept si meseaza usor. Are un efect relaxant, revigorant facand in asa fel in cat sa iti usureze respiratul si sa iti elibereze caile nazale. Are un pret de 36 de dolari canadieni si se poate cumpara de pe site-ul oficial sau de la Forbalance. De asemenea produsul calmeaza tusea, simptomele de la alergii si ofera un somn linistit. Nu este recomandat a se aplica de mai multe ori in acelasi loc pentru ca este posibil sa ofere o sensibilitate cutanala pe locul respectiv. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu