Conuri si Cleme magnetice Antisforait (Clips)

clema-sforait

Dilatatoarele nazale precum conurile sau clemele magnetice(clipsuri) ajuta in ameliorarea sforaitului atata vreme cat sunt folosite. Aceste dispozitive anti sforait pentru nas dilateaza narile pentru a marii capacitatea de respiratie. 




Sunt usor de folosit si nu creaza disconfort in timpul somnului, cu toate acestea nu au capacitatea de a elimina definitiv sforaitul precum o fac o parte din produse. Din pacate pe forum-urile de la noi din tara nu am reusit sa gasesc pareri sau opinii despre aceste dizpozitive pentru nas ca sa imi pot da seama care sunt cele mai bune.

Mai jos iti prezint o lista cu cleme magnetice si conuri nazale utilizate in combaterea sforaitului.

Dilatatoare nazale


Clemele Snorest

clema-snorest
Clemele Snorest este un clips pentru nas sau cel putin asa sustine producatorul. Din imaginea produsului deduc ca este de fapt un dispozitiv nazal pe care, sincer sa fiu, nu stiu cum se foloseste. Pe site-ul oficial nu este afisat modul de folosire iar in parerile si opiniile gasite in acel site mi se par cam trase de par iar din ele deduci ca efectele acestui produs se vad la o saptamana de utilizare. Produsul are reducere de pret de la 458 de roni la de 229 si se poate cumpara doar de la pagina oficiala, nu se gaseste in farmacii. Pretul si la reducere mi se pare exagerat de mare avand in vedere ca vorbim de aproape 50 de euro pentru o bucata de plastic. 

Clips magnetic

clips-magneti
Este o clema magnetica anti sforait fabricata dintr-un silicon moale iar la capetele acesteia sunt atasati 2 magneti puternici. Acesti magneti ajuta si la stimularea fluxului sanguin. Se poate cumpara de la Emag la pretul de 21.79 roni plus taxele de transport. Se introduce cu usurinta in interiorul nasului, nu creaza disconfort si permite aerului sa circule continuu si corect. Poate fi utilizat atat de femei cat si de barbati fiind cat de cat eficient impotriva sforaitului in ambele cazuri.

Clip simplu

clema-simpla
O clema simpla si compacta, fara magneti dar care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune dispozitive anti sforait pentru nas ce reuseste sa amelioreze sforaitul. Aceasta ajuta la deschiderea tractului respirator iar efectele ei se vad din prima seara de utilizare. Nu opreste complect sforaitului dar il reduce simtitor. Are un pret foarte ieftin, 11,99 roni plus taxa de transport si poate cumpara tot de la Emag.

Dilatator Nozovent

dilatator-nazal
Dilatatorul nazal Nozovent este o clema din silicon ce reduce sforaitul si permite pe timpul noptii o respiratie mai usoara. Este un produs de inalta calitate ce are un pret mai scump, 80 lei plus taxele de transport. Se poate comanda online prin ajutorul site-ului Bizoo. Nozovent este o firma scandinava destul cunoscuta pe piata noastra avand in oferta mai multe produse precum plasturii Nozovent si spray-ul Nozovent folosit contra sforaitului.

Cleme Better Sleep

Better Sleep este o clema ce arata mai mult ca un con nazal anti-sforait. Clemele sunt fabricate din silicon moale si nu ofera disconfort pe timpul noptii. Acestea previn sforaitul prin dilatarea nazala ce duce la cresterea fluxului de aer inspirat si elibereaza blocajele ce apar in timpul somnului. Se poate cumpara doar la set, produsul venind in set de 10 bucati cu marimi diferite si setul de 8 la pretul de 69,29 de lei. Seturile vin cu o cutie de depozitare a clemelor atunci cand nu sunt folosite.

Con Nazal

con-nazal
LRTM este un dizpozitiv nazal impotriva sforaitului sub forma de con fabricat din silicon transparent. Acesta se introduce in nas inainte de culcare si ajuta la o deschidere mai mare a cailor nazale imbunatatind respiratia si reducand astfel sforaitul. 1 bucata costa 11,90 lei plus taxa de transport si se poate comanda online de la Emag. Din parerile si opiniile gasite pe site am gasit una negativa si foarte interesanta, citez:
In afara faptului ca te zgârie in nas nu face nimic. Insuportabil si cade daca Reușești sa adormi cu el.
Acest lucru probabil sa intampla cam la toate dizpozitivele si dilatatoarele nazale contra sforaitului fiind un dezavantaj enorm al acestor produse. In schimb poti incerca cu incredere unele medicamente naturiste pentru sforait precum suplimentul SnoreBlock ce trateaza definitiv aceasta problema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu