Cele mai bune Ceaiuri pentru Sforait

ceai-sforait

Retete pentru ceaiuri naturiste anti-sforait care or sa te ajute sa ai un somn mai linistit. Inainte de incepe trebuie sa stii ca aceste fierturi sau infuzii naturale nu trateaza cu succes sforaitul sau apneea, ci doar le amelioreza.




Pentru a scapa definitiv de aceste probleme sunt recomandate pastilele SnoreBlock, eficienta lor fiind dovedita in foarte multe cazuri la scurt timp dupa utilizare.


Mai jos am alcatuit o lista cu ceaiuri contra sforaitului pe care le poti folosii incepand de azi.

Retete naturiste


Ceai de ceapa

Ceaiul de ceapa face parte dintre acele  leacuri naturiste impotriva sforaitului practicate de bunicii nostri.

Ceapa impiedica uscarea nasului, reduce congestia, scade riscul de umflarea a amigdalelor, previne apneea si reduce sforaitul. Poate fi consumata si cruda inainte de a merge la culcare daca nu iti pasa de miros.

Ceaiul de ceapa pentru sforait este usor de preparat si se bea cu 1-2 ore inainte de culcare. Pentru o cana ai nevoie de o ceapa pe care o tai in bucati si o pui la fiert timp de 15 minute. Infuzia se bea strecurata.

Rezultatele apar chiar de la prima utilizare spune sursa retetei.

Ceai de urzica

Ceaiul de urzica amelioreaza sforaitul si ajuta si impotriva mai multor alergii. Pentru o ceasca de ceai ai nevoie de o lingura cu frunze uscate si maruntite de urzica. Se pune urzica peste apa clocotita si se lasa acoperita timp de 5 minute. Se pot bea maxim 3 cesti pe zi iar ultima este recomandata chiar inainte de a merge culcare ne recomanda Taifasuri.

 Acest ceai este cat de cat eficient daca sforai din cauza unei alergii. 

Ceai de salvie

Va trebui sa faci o infuzie concentrata de salvie. Intr-o cana de apa clocotita se pune o mana de frunze uscate de salvie. Cana va sta acoperita pana cand continutul acesteia se raceste. Cu acesta infuzie vei face gargara inainte de a merge la somn. Rezultatele de obicei nu se vad de la prima utilizare si va trebui sa repeti procedeul in fiecare seara pentru a te oprii din sforait, ne invata Ziare.com

Ceaiuri combinate

Poti face si diferite ceaiuri contra sforait, combinate din anumite ingrediente naturale ce au efect calmant asupra gatului iritat si care sunt folosite si in descongestionantele nazale din farmacii. Acestea curata caile respiratorii si amelioreaza sforaitul. Intr-un astfel de ceai poti folosii musetel, lamaie, menta ceai negru sau verde, indulcit cu miere de albine zice FoodStory.

 O alta reteta de ceai antisforait facut din ingrediente naturale pe care o poti folosii este ceaiul combinat din tei, valeriana, cimbrisor si roinita ce are un efect relaxant ajutand la deblocarea cailor respiratorii. Sunt recomandate maxim 2 cani pe zi, ultima fiind inainte de culcare dupa cum spune Adevarul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu