Spray impotriva Sforaitului

spray-sforait
In cele de mai jos gasesti o lista cu cele mai bune spray-uri orale folosite impotriva sforaitului. Din pacate spray-urile nazale anti-sforait nu exista si sunt foarte des confundate cu cele orale. In urma urma parerilor si opiniilor gasite pe forum acestea s-au dovedit a nu fii chiar atat de eficiente. Citez una din opiniile gasite intr-o discutie pe un forum:
"Pot sa-ti spun sigur ca nici unul dintre spray-urile contra sforaitului care mi-au trecut prin farmacie n-a functionat. Le-am testat pe toate pe pielea lui tata, degeaba, noroc ca n-au efecte secundare."



De asta in cea mai parte, pentru a trata si a scapa definitiv de aceasta problema sunt recomandate unele pastile antisforait precum SnoreBlock.

Spray-uri pentru sforait

Sforsin

spray-sforsin
Sforsin este un spray pentru a te oprii din sforait ce contine: apa, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, clorura de sodiu, glicerina, polisorbat 80, hidroxietilceluloza, hialuronat de sodiu, acid citric si aroma de menta. Are un pret de aproximatix 30- 40 de lei si se poate cumpara din unele farmacii sau Emag.
Pe forum se gasesc diferite pareri si opinii majoritatea negative dar sunt si unele pozitive. Spray-ul antisforait Sforsin ajunge in 3-4 zile din data comenzii iar transportul costa maxim 20 de lei.



Silence

spray-silence
Silence este un spray contra sforaitului ce a inceput sa cam dispara de pe piata. Se gaseste de cumparat in foate putine locuri si are un pret de aproximativ  74 de lei. Printre ingredientele lui se gasesc extract de lecitina de soia,extract uscat de macese, glicerina, caragenan si o spuma muco-adeziva cu aroma de menta. Prodacutorul sprayului anti-sforait Silence sustine ca produsul nu cauzeaza reactii adverse sau dependenta. Avantajele foosirii acestui produs par a fi mai multe. Nu stiu cum dar acest spray pentru sforait ajuta si la reducerea greutatii, limiteaza fumatul si consumul de alcool, reducerea consumului de calmante sau somnifere. Pe forum-uri nu am gasit pareri sau opinii despre acest produs. In prospectul acestuia este recomandat a nu se consuma alcool inainte de utilizare.

Good Niter

spray-good-niter
Good Niter este un alt spray folosit impotriva sforaitului. Nu este printre cele mai eficiente dar are un pret destul de scump. Se poate comanda la pretul de 139 de lei plus taxa de transport de 15 lei, mai multe detalii gasesti aici. Contine extract uleios de menta, roinita, salvie, vitamina E si acid hialuronic. Spray-ul pentru sforait Good Niter actioneaza cu efecte aromoterapeutice ce amelioreaza simptomele. Nu se vad imbunatatiri de la prima utilizare, asta e valabil pentru orice spray antisforait. Se recomanda a se utiliza cu 30 de minute inainte de culcare. Din spusele producatorului acest produs nu ofera reactii adverse.



Nozovent

spray-nozovent
Nozovent pentru sforait este un gel spray facut din ulei de masline, ulei de menta, ulei de floarea soarelui, vitamina E si B6. Se gaseste de cumparat din unele farmacii precum Catena sau Apoteca la pretul de 59 de lei plus taxele de transport. Are un efect relaxant si atenueaza sforaitul prin acoperirea muschilor din gat si prin cresterea elasticitati acestora. Se poate folosii in combinatie cu plasturii nazali Nozovent sau un dilatator nazal. Pentru utilizare spray-ul se agita si se dau 3-4 pufuri dupa care v-a trebui sa iti tii respiratia timp de 20 de secunde. Nu se recomanda a se bea apa sau a manca dupa ce ai folosit spray-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu