Plasturi Nazali contra sforaitului

plasturi-sforait
Plasturi antisforait

Plasturii si benzile pentru nas folosite impotriva sforaitului  sunt unele dintre acele produse ce au inceput sa aibe cautare. Cu toate acestea ar trebui sa stii ca plasturii nu sunt cel mai bun tratament pt sforait si nu indeparteaza problema ci doar o reduc. De asemenea acestia nu au nici cel mai mic efect asupra apneii.

 Mai jos am scris o lista cu cei mai buni plasturi anti-sforait unde am mentionat mai multe detalii despre eficienta lor, pretul si parerile utilizatorilor gasite in unele discutii pe forum.




Benzi antisforait


Easycare

plasture-nas-easycare
Easy Care este un plasture nazal de unica folosinta ce reduce sforaitul. Este folosit de asemenea si pentru eliberarea cailor nazale infundate de raceli sau alergii. Un alt benefeciu pe care il aduc aceste benzi nazale este imbunatatirea eficientei inimii si a plamanilor.
Marimea unui plasture este de 76x22 mm iar o cutie contine 10 bucati.
In mare parte acest produs naturist are opinii si pareri pozitive dar sunt si cateva lucruri negative gasite pe forum. Plasturele este prea mare si de multe ori ajunge pana pe obraji, iar daca ai prea mult sebum pe fata acestia nu se mai lipesc. Se pot cumpara de pe Emag avand un pret de 11.90 lei si de pe Bebetei la pretul de 7.50 lei cutia.

BetterBreathe

benzi-nas-better-breath


Benzile nazale impotriva sforaitului Better Breathe au calitate superioara si sunt fabicate de firma Pansiprod Medical. Acesti plasturi usureaza respiratia nazala si pot contribui la reducerea sforaitului. Sunt mai mici ca plasturii EasyCare si se lipesc mai bine. Marimea lor este 55x16 mm iar o cutie contine 30 de plasturi anti-sforait. Produsul se poate cumpara doar din unele farmacii precum Pfarma la pretul de 22.50 lei cutia sau din Farmacia Tei.




Dupa cum am spus mai sus, un plasture sau o banda contra sforait pentru nas decat amelioreaza problema, NU vindeca. Pentru a trata definitiv sforaitul iti recomand medicamentul SnoreBlock ce s-a dovedit a fii eficient in scurt timp de la utilizare.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu