Gutiera impotriva sforaitului (proteza dentara)

gutiera-sforait
Diferite modele de gutiere folosite contra sforaitului

Gutiera sau proteza dentara este un dispozitiv anti-sforait pentru gura folosit din ce in ce mai des. Aceste produse pot fi utilizate si impotriva apneei si se gasesc de vanzare pe diferite site-uri sau farmacii online la un pret bun. In discutiile gasite pe forum sunt foarte multe pareri si opinii negative despre aceste produse in special datorita disconfortului creat.




 Cu toate acestea o mare parte din gutierele antisforait nu sunt atat de eficiente sau in cel mai rau caz se distrug destul de repede si vei fi obligat sa cumperi alta. Un alt dezavantaj major este ca vei saliva foarte mult in somn din cauza lor si vei umple perna de saliva. Nu uita totusi ca ai si alte remedii rapide antisforait ce s-au dovedit a fii mai eficiente fara a cauza neplaceri. Un astfel de exemplu s-a dovedit a fii antidotul Snoreblock ce te scapa rapid si definitiv de aceasta problema.

Inainte de a folosii proteza anti-sforait va trebui sa ii faci intai mulajul. Aceasta se va pune in apa fierbinte pentru cateva minute dupa care o mulezi pe dinti. Dupa ce ai facut mulajul proteza va trebui pusa intr-un pahar cu apa rece si de abia pe urma o poti folosii peste noapte. Instructiunile de folosire ale gutierei se gasesc de obicei in prospectul acesteia.

Mai jos am alcatuit o lista cu cele mai bune proteze si gutiere pentru a stopa sforaitul.

Proteze Antisforait

Gutiera Airsnore

gutiera-airsnore
Dispozitivul antisforait pentru gura Airsnore s-a dovedit a fii una dintre cele mai eficiente proteze. Este un produs de inalta calitate la un pret foarte bun si uneori beneficiaza  de reduceri de pret destul de mari. Se muleaza foarte bine pe dantura si nu creeaza disconfort. Este facuta dintr-un material modelabil proiectata in asa natura incat sa reziste cat mai mult. Gutiera impotriva sforaitului Airsnore se poate cumpara impreuna cu un pachet de uleiuri naturale antiasforait eficiente. Aceasta oferta este valabila doar daca achizitioneazi produsul de pe pagina oficiala unde beneficiezi de diferite promotii. Pretul pentru pachetul ce contine doar proteza este de aproximativ 40 de euro.

Gutiera dr.Russ

gutiera-dr-russ

Gutiera dentara contra sforaitului Dr.Russ este una dintre cele mai scumpe care se gasesc pe piata.
Are un pret intre 260lei pana la 490 lei, depinde de unde o comanzi. Gutiera este formata din doua bucati, una pentru mandibula superioara si una pt mandibula inferioara. Este un dispozitiv anti-sforait pentru gura brevetat international ce se bucura de popularitate printre cei afectati de aceasta problema. Se gaseste si in unele farmacii iar pentru comanda online transportul costa undeva la 18 lei. Se poate achizitiona de la Emag, SmartCare, Mattca sau ManiaMall.


Gutiera oz Denta

gutiera-oz-denta
Proteza dentara Oz Denta Amethist are o eficienta de 80% in a stopa sforaitul sau apneea. Este usor de utilizat si are o calitate/pret acceptabila. Pentru a o cumpara la cel mai ieftin pret te sfatuiesc sa intrii pe site-ul producatorului unde o gasesti la pretul de 120 de lei si beneficiezi de transport gratuit. Parerile si opiniile despre acest produs sunt impartite dar in general are o nota destul de buna fiind folosit cu incredere atat de femei cat si de barbati. O alta varianta a produsului este gutiera Menthol ce are o aroma usor mentolata si dispune de acelasi pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu