Masca impotriva Sforaitului

masca-sforait
Masca pentru sforait
 Mai jos iti prezint o lista cu cele mai folosite masti contra sforaitului care te vor ajuta sa ai un somn mai linistit. Acestea nu elimina complet aceasta problema doar o amelioareaza si creaza si disconfort.




 Pentru a te oprii definitiv din sforait iti recomand tabletele SnorBlock ce s-au dovedit a fii un tratament rapid si eficient. Au o compozitie naturala iar un flacon este deobicei indeajuns pentru a te scapa de sforait.


Masti anti sforait


Centura pentru barbie

masca-elastica
centura elastica antisforait


Este o banda elastica contra sforaitului pentru sustinerea barbiei ce nu creaza un disconfort prea mare. Este printre cele mai folosite curele antisforait datorita eficientei sale dar si a pretului. Se poate cumpara cu usurinta de pe GadgetUnivers la un pret de 49 de lei. Banda este fabricata din neopren, are o marime universala si poate fi folosita atat de femei cat si de barbati.


Masca CPAP Apnee 

masca-apnee
Masca Cpap

Este o masca tip nareta folosita impotriva apneei dar si a sforaitului. Aceasta trebuie atasata la un aparat CPAP. Nu scoate zgomot si are o marime o mai mica decat mastile normale. Se poate comanda online de pe OLX la un pret de 350 de lei. Furtunul intrebuintat este de 22mm pe care il poti cumpara separat la pretul de 100 de lei. Coletul il poti ridica personal din Bucuresti, in tara se livreaza in maxim 4 zile lucratoare iar pretul transportului este de 20 de lei.



Masca model 838


masca-faciala
Adăugați o legendă

Este cel mai lejer model de masca faciala dar si cel mai eficient. Nu te opreste definitiv din sforait dar il amelioreaza foarte mult. Nu creaza un disconfort atat de mare ca mastile prezentate mai sus. Aceasta ajuta in sustinerea barbiei si a mandibulei intr-o pozitie corecta. Este fabricata din neopren si se potriveste pe orice figura cu usurinta. Se poate cumpara la un pret de aproximativ 93 de lei de la Emag. Produsul se poate returna in decurs de 14 zile.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu