Perna contra sforaitului

perna-sforait
Perna antisforait

Pernele anti sforait sunt produse ce au o anumita eficienta contra sforaitului dar si a apneii. Nu trateaza definitiv aceasta problema dar o amelioreaza reducand sforaitul semnificativ. Dezavantajul unei astfel de perne este ca va trebui sa o cari dupa tine daca esti nevoit sa dormi in alta parte. Cu toate acestea este un produs foarte cautat si mai jos am sa iti arat care este cea mai buna perna impotriva sforaitului.


Silenta

perna-silenta
Silenta este o perna anatomica folosita impotriva sforaitului. Materialul din care este fabricata este antibacterian si este umpluta cu "spuma de memorie". Amelioreaza sforaitul datorita formei sale fiind si foarte comoda in acelasi timp oferand un somn placut. De asemenea se poate folosii si in cazul apneei usoare sau durerilor de spate. Se poate cumpara online de pe site-ul Emag cu 14 zile drept de retur. Marimea pernei antisforait Silenta este de 48x33cm si are un contur special ce garanteaza o pozitie corecta a coloanei vertebrale.

Dilios

perne-dilios
Perna anti sforait Dilios este cea mai ieftina optiunea din categoria acestor produse. Are un pret de 39.99 lei si se poate comanda tot de la Emag. Aceasta imbunatateste calitatea somnului si reduce sforaitul. Este fabricata din bucati de burete si poliester iar husa este din bumbac. Are o dimensiune de 50x70 si se poate curata la masina de spalat. Perna are cateva pareri si opinii negative datorita faptului ca este prea inalta si tare. Alta opinie, citez: "Foarte proasta o perna normala Nu este ceea ce pare in poze"

Star

perna-inteligenta-star Star este una dintre cele mai scumpe perne contra sforait. Este o perna inteligenta formata din doua bucati, perna si consola centrala conectate printr-un cablu. Consola centrala trebuie conectata la aplicatia Tuwan Health ce se gaseste atat in App store dar si pe Google play. Aceasta perna anti sforait detine si un microfon cu senzor ce detecteaza sunetul sforaitului si il amelioreaza prin intorcerea discreta a capului. Aceasta miscare stimuleaza tesuturile si mentine caile respiratorii deschise. Perna este moale si confortabila iar din parerile si opiniile gasite pe forum pare a fi un produs cat de cat ok fata de restul. Se poate comanda de la Quickmobile, in acest moment produsul este indisponibil.

Niciun comentariu: