Bratari cu Ceas Smart Anti-Sforait

bratari-impotriva-sforaitului


Bratarile cu ceas sunt dispozitive electronice si inteligente anti sforait au un dectetor de fecventa a sunetului ce te va anunta cand incepi sa sforai. Practic o sa fii trezit de fiecare data cand esti anuntat, un mare dezavantaj pentru ca somnul pe care il ai nu o sa fie unul chiar linistit.




Din aceasta cauza, pentru a scapa de sforait, iti recomand alte solutii mult mai usor de folosit si mai eficiente precum medicamentele sau uleiurile naturale.
 Mai jos am alcatuit o lista cu  astfel de bratari folosite impotriva sforaitului.

Dizpozitive electronice smart

Snore Stopper

Snore Stopper este un ceas smart ce monotorizeaza vibratiile sonore cauzate atunci cand sforai. Acesta transmitand impulsuri usoare stimuland activitatea neuronica la nivelul sistemului respirator atenuand sforaitul. Producatorul sustine ca nu afecteaza somnul dar parerile si opiniile gasite pe forum spun altceva. Are un pret de aproximativ 69 de lei si se poate comanda online de aici. Coletul ajunge in doua trei zile lucratoare iar costul livrari este undeva la 20 de lei.

Vita Bella

Bratara smart de la Vita Bella are un dectetor de frecventa a sunetului(biosenzor) ce elibereaza timp de 4 sec mici impulsuri atunci cand incepi sa sforai. Are sistem de oprire automata dupa 8 ore si 7 niveluri de sensibilitate ale senzorului. Dizpozitivul impotriva sforaitului Vita Bella este de marimea unui ceas si nu creaza disconfort. Se poate cumpara de la Emag la pretul de 129 de lei plus taxele de transport.

SunUp

SunUp este un ceas fara bratara anti sforait si importiva apneei. Acesta reduce si micsoreaza sforaitul folosind reactiile biologice ale organismului. Se fixeaza ca un ceas obisnuit la mana cu ajutorul etichetelor adezive ce se lipesc de piele. Aceasta or sa inceapa sa nu mai fie atat de "lipicioase" dupa o perioada iar ceasul o sa cada de la mana. Se poate cumpara tot de la Emag doar ca in aceasta perioada dizpozitivul nu este disponibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu