Sforaitul: Cauze si Tratamente

sforaitul
Stiai ca sforai mai puternic atunci cand dormi pe spate?
Sforaitul este o problema de sanatate destul de grava ce afecteaza stilul de viata la aproape jumatate din populatia lumii. In acest articol o sa incercam sa aflam ce este sforaitul, cum ne afecteaza, cauza aparitiei sforaitului si cum putem trata aceasta boala cu ajutorul leacurilor batranesti sau remediilor naturiste ce le avem la indemana. Tratamentele naturale pe care le-am scris mai jos sunt efeciente atat pentru femei cat si pentru barbati.

Pastile naturiste Anti Sforait SnoreBlock

pastile-sforait
Pastile contra sforaitului

SnoreBlock sunt unele dintre cele mai bune pastile impotriva sforaitului si a apneei folosite de cei care vor sa scape definitiv de aceste probleme. Produsul se poate cumpara din farmaciile online si pentru Romania beneficiaza de o reducere majora de pret. Un medicament antisforait natural destul de cunoscut ce se elibereaza fara reteta si se bucura pe unele forum-uri de nenumarate pareri si opinii pozitive.

Perna contra sforaitului

perna-sforait
Perna antisforait

Pernele anti sforait sunt produse ce au o anumita eficienta contra sforaitului dar si a apneii. Nu trateaza definitiv aceasta problema dar o amelioreaza reducand sforaitul semnificativ. Dezavantajul unei astfel de perne este ca va trebui sa o cari dupa tine daca esti nevoit sa dormi in alta parte. Cu toate acestea este un produs foarte cautat si mai jos am sa iti arat care este cea mai buna perna impotriva sforaitului.

Bratari cu Ceas Smart Anti-Sforait

bratari-impotriva-sforaitului


Bratarile cu ceas sunt dispozitive electronice si inteligente anti sforait au un dectetor de fecventa a sunetului ce te va anunta cand incepi sa sforai. Practic o sa fii trezit de fiecare data cand esti anuntat, un mare dezavantaj pentru ca somnul pe care il ai nu o sa fie unul chiar linistit.

Gutiera impotriva sforaitului (proteza dentara)

gutiera-sforait
Diferite modele de gutiere folosite contra sforaitului

Gutiera sau proteza dentara este un dispozitiv anti-sforait pentru gura folosit din ce in ce mai des. Aceste produse pot fi utilizate si impotriva apneei si se gasesc de vanzare pe diferite site-uri sau farmacii online la un pret bun. In discutiile gasite pe forum sunt foarte multe pareri si opinii negative despre aceste produse in special datorita disconfortului creat.

Produse naturale si dispozitive Antisforait

produse-sforait
Cele mai utilizate produse naturiste si dizpozitivele folosite contra sforaitului. Mai jos am scris in detaliu despre ele si de unde pot fi cumparate online la cel mai bun pret. O mare parte din ele dispun de oferta si au parte de pareri si opinii pozitive.

Conuri si Cleme magnetice Antisforait (Clips)

clema-sforait

Dilatatoarele nazale precum conurile sau clemele magnetice(clipsuri) ajuta in ameliorarea sforaitului atata vreme cat sunt folosite. Aceste dispozitive anti sforait pentru nas dilateaza narile pentru a marii capacitatea de respiratie. 

Plasturi Nazali contra sforaitului

plasturi-sforait
Plasturi antisforait

Plasturii si benzile pentru nas folosite impotriva sforaitului  sunt unele dintre acele produse ce au inceput sa aibe cautare. Cu toate acestea ar trebui sa stii ca plasturii nu sunt cel mai bun tratament pt sforait si nu indeparteaza problema ci doar o reduc. De asemenea acestia nu au nici cel mai mic efect asupra apneii.

 Mai jos am scris o lista cu cei mai buni plasturi anti-sforait unde am mentionat mai multe detalii despre eficienta lor, pretul si parerile utilizatorilor gasite in unele discutii pe forum.

Masca impotriva Sforaitului

masca-sforait
Masca pentru sforait
 Mai jos iti prezint o lista cu cele mai folosite masti contra sforaitului care te vor ajuta sa ai un somn mai linistit. Acestea nu elimina complet aceasta problema doar o amelioareaza si creaza si disconfort.

Cele mai bune Ceaiuri pentru Sforait

ceai-sforait

Retete pentru ceaiuri naturiste anti-sforait care or sa te ajute sa ai un somn mai linistit. Inainte de incepe trebuie sa stii ca aceste fierturi sau infuzii naturale nu trateaza cu succes sforaitul sau apneea, ci doar le amelioreza.

Spray impotriva Sforaitului

spray-sforait
In cele de mai jos gasesti o lista cu cele mai bune spray-uri orale folosite impotriva sforaitului. Din pacate spray-urile nazale anti-sforait nu exista si sunt foarte des confundate cu cele orale. In urma urma parerilor si opiniilor gasite pe forum acestea s-au dovedit a nu fii chiar atat de eficiente. Citez una din opiniile gasite intr-o discutie pe un forum:
"Pot sa-ti spun sigur ca nici unul dintre spray-urile contra sforaitului care mi-au trecut prin farmacie n-a functionat. Le-am testat pe toate pe pielea lui tata, degeaba, noroc ca n-au efecte secundare."

Uleiuri Esentiale Contra Sforait

Mai jos iti prezint o lista cu cele mai bune uleiuri esentiale folosite ca remediu natural impotriva sforaitului. In general aceste produse antisforait nu trateaza definitiv problema doar o amelioreaza si sunt utilizate in cazurile usoare. Din pacate nu am gasit discutii pe forum sa vad ce pareri si opinii au utilizatorii despre ele pentru a-ti putea oferii o solutie 100% eficienta. In mare parte aceste uleiuri esentiale pentru sforait au preturi rezonabile si se pot comanda online.